asdas

Nyheter

Forskjellen mellom kettlebells og manualer

I treningsutstyr er kettlebells og manualer vanlige treningsverktøy for fri vekt, men de har betydelige forskjeller i design, brukseffekt og passende personer.

1 (1)

VANBO XUAN KOMMERGIELL SERIE

For det første, fra designsynspunktet, er håndtaket på manualen rett, vekten er jevnt fordelt, og tyngdepunktet er alltid i håndflaten, noe som lar brukeren enkelt kontrollere og utføre en rekke presis styrketrening. Kettlebell er annerledes, håndtaket er sirkulært, vekten er fordelt under håndtaket, tyngdepunktet er plassert utenfor hånden, noe som øker ustabiliteten ved bruk, men forbedrer også utfordringen og effekten av trening.

1 (2)

BP CPU kettlebell

Når det gjelder brukseffekt er manualer mer egnet for langsomme, kontrollerte bevegelser for å bygge muskelstyrke og utholdenhet. Kettlebells, derimot, fokuserer på trening med momentum, med vekt på utholdenhet, fysisk styrke og dynamisk bevegelse. Når du trener med kettlebells, som dytting, løfting, løfting, kasting og knebøyhopping, kan det forbedre den eksplosive kraften og koordinasjonen i kroppen.

I tillegg er det forskjeller i den aktuelle populasjonen. For nybegynnere og de som gjør grunnleggende styrkeøvelser, er manualer et mer passende valg fordi de er enkle å håndtere og reduserer risikoen for skader. Og for jakten på høyere treningsresultater, i håp om å forbedre den generelle eksplosive kraften og koordinasjonen til treningsentusiastene, er kettlebell en sjelden god hjelper.

1 (3)

BP CPU multilaterale manualer

For å oppsummere har kettlebells og manualer sine egne fordeler, og valg av utstyr for trening bør bestemmes i henhold til den enkeltes fysiske tilstand, treningsmål og preferanser. Nantong Baopeng Fitness Equipment Co., Ltd. produserer en rekke spesifikasjoner, en rekke stiler av treningsprodukter for treningsentusiaster å velge fritt, enten manualer eller kettlebells, så lenge rimelig bruk, kan gi betydelige treningseffekter for fitnessentusiaster.


Innleggstid: Jul-10-2024